Lauren Currie


Lauren er fra Skottland, hun er designer og entreprenør. Hun tenker, skriver og snakker om design, sosial endring og entreprenørskap. Hun leder også Hyper island's MA i opplevelsesdesign.

Hun er en av grunderne bak Snook, Skottlands ledende byrå på service design og sosialt entreprenørskap. De bruker design for å gjøre offentlige tjenester bedre. I følge Management Today er hun en av UK's top 35 businesskvinner under 35 år.

Hør Lauren Currie på Webdagene

23. okt.

Sosial innovasjon gjennom design (EN)

Selv om verden ikke funker helt som vi vil, lar vi det ofte bare være. Vi har ikke tid til å fikse de store problemene. Lauren mener vi må skjerpe oss, når det kommer til å gjøre verden litt bedre må vi brette opp ermene. Hun vil introdusere oss for sosial innovasjon, hva er det, hvorfor er det viktig og hva betyr det for deg og det du jobber med.

Lauren mener at vi gjennom designprosesser kan takle sosiale problemer og se for oss hvordan ting kan bli bedre. Hun vil dele historier som påvirker deg, som får deg til å tenke på hva som er de rette problemene å løse.

Gjennom praktiske eksempler på prosjekter som allerede har gitt resultater vil Lauren dele sin visjon for fremtiden. Hva hun har lært, og du kan lære, ved å gjøre småprosjekter som kan gjøre verden litt bedre.