Om Webdagene

Webdagene byr på foredragsholdere i verdensklasse og er en konferanse for deg som jobber med web og digitale kanaler. Blant deltagerne finner du designere, webredaktører, kommunikasjonsrådgivere, digitale ledere, utviklere, markedsførere, innholdshoder og mange flere.

Praktisk informasjon om Webdagene 2015:

Konferansedagene 22.-23. oktober foregår i Oslo spektrum, Sonia Henies plass 2. Ca alt som finnes av buss/tog/trikk/t-bane i Oslo stopper maks 5 minutter unna. Inngangen heter inngang 1 og er rett over gaten for Oslo Plaza.

Det faglige starter 09.00 alle dager. Se ellers programmet for tider.

Registrering og workshoplokaler

Registrering til konferansen: 08.00-09.00 22. oktober i Oslo spektrum. Du trenger ikke skrive ut eller ta med noe som helst, bare navnet ditt. Men sjekk gjerne at du har bekreftelseseseposten du fikk i innboksen, sånn i tilfelle.

Er du påmeldt workshop 21. oktober? Da starter registreringen 08.30 i det lokalet du skal være i. Her vil de ulike workshopene avholdes:

Mat

Vi serverer lunsj alle dager. Du som skal på fest 22. oktober får også mat, det blir tapas. Ellers kan vi friste med frukt, popcorn, is og kaffe fra Stockflets i pausene.

Fester og sosialisering

Webdagene er mye mer enn en konferanse. Det vil du se i det du ankommer spektrum, det blir det festivalsteming! Og festival er fest:

Onsdag 21. oktober: I samarbeid med IXDA Oslo (Interaction Design Association) blir det meetup i kombinasjon med førfest. Du får blant annet spennende paneldebatt med noen av foredragsholderne. Mer informasjon her. Det er selvsagt gratis og som deltager på Webdagene trenger du ikke melde deg på i forkant, det er bare å dukke opp på Mesh i Tordenskioldsgate 3.

Konferansefest Torsdag 22. oktober: Dette er hovedfesten, det var denne du evt. meldte deg på gjennom påmeldingen. Festen starter rett etter konferansen er slutt på torsdagen, i festivalånd der altså, ikke noe hjem-å-skifte. Det blir mat, drikke, konsert (med Datarock!), DJ og god stemning.

Glemte du å melde deg på festen? Eller er du ikke helt sikker? Det går helt greit, bare kom! Badgen din er billett nok. Påmeldingen har vi mest for å få et ca-tall å forholde oss til.

Ellers

  • Meld deg gjerne på Facebookeventet for Webdagene
  • Vi har selvsagt trådløst nettverk i spektrum. Det heter Webdagene og er ellers helt åpent
  • Tagg alt som er med #webdagene. Vi premierer de beste bildene på Instagram!
  • Webdagene på Twitter
  • Webdagene på Instagram
  • Webdagene på Facebook