Brenna Lynch


Brenna er leder for brukerundersøkelser i Etsy, opplevelsen til de som selger produkter der er hennes hovedområde. Hun jobbet tidligere med brukerundersøkelser i Meetup.

Gjennom sin karriere har Brenna hjulpet firmaer å bygge gode og skalerbare systemer for brukerundersøkelser. Les gjerne denne bloggposten som omhandler hvordan de gjorde brukertesting i Meetup, et opplegg laget av Brenna.

Hearing Brenna talk about Meetup’s user testing process at Brooklyn Beta really inspired me to think more proactively about testing

Will Hindson Designer Netlife Research

Hør Brenna Lynch på Webdagene

22. okt.

Slik gjør Etsy effektive brukerstudier utenfor labben (EN)

Inntil for noen år siden var det Etsy gjorde rundt brukerundersøkelser gjort tilfeldig. De stolte på data og eksperimentering for å skjønne brukerne. Men de siste årene har de bygget et team som har styrket det kvalitative arbeidet. De har begynt med brukerstudier som utfyller de kvantitative dataene de sitter på og virker naturlig sammen med designprosessen.

I dette foredraget vil Brenna fortelle om Etsy's prosess og metoder rundt brukerundersøkelser og vise hvordan man kan jobbe sammen med produkteiere og dataanalytikere for å lage gode brukerstudier (spesielt brukertester utenfor labben, etnografiske undersøkelser og dagbokstudier) som er basert på lean-metodikk og er fleksible og effektive.