Debatt: Fremtiden for publiseringsløsninger (EN)

22. okt.

Jobber publiseringsløsningen din mot deg eller med deg? Blir de store og trygge publiseringsløsningene erstattet av de små og fleksible? Eller forsvinner de helt og blir erstattet av skreddersøm? Vi tar debatten!

Du får innledninger av James Norwood som er Executive Vice President Strategy i Episerver internasjonalt og Willhelm Joys Andersen som er selvstendig utvikler. Videre deltar de i debatten sammen med representanter fra ulike publiseringsløsninger og fra kundesiden. Debatten ledes av Anders Waage Nilsen.

Se presentasjon: James Norwood - The Future of CMS

Se presentasjon: Wilhelm Joyce Andersen: CMS-debatt

Foredragsholdere

Wilhelm Joys Andersen

I et tidligere liv laget Wilhelm nettlesere. Nå leder han sitt eget utviklingsbyrå, der han forsøker å omgjøre ambisiøse mål til fungerende kode.

James Norwood

James er en av høvdingene i Episerver internasjonalt. Han har jobbet mer enn 25 år i bransjen og har dyp innsikt i publiseringsløsninger. Vi får høre hans tanker om fremtiden for disse.

Sara Rosso

Sara er markedssjef i Automattic/Wordpress og har 20 års erfaring fra å jobbe med teknologi og digital strategi. Hun representerer Wordpress i debatten om publiseringsløsninger.

Bård Farstad

Bård er medgrunder av eZ Systems og har jobbet med publiseringsløsninger i mer enn 15 år. På Webdagene deltar han i debatten om fremtidens publiseringsløsning.

Anders Waage Nilsen

Anders er kreativ leder i Netlife Research Bergen. Han mener mye om publiseringsløsninger, derfor skal han lede debatten om akkurat det på Webdagene.

Helene Graver

Helene har hatt ansvar for publiseringsløsninger og digitale løsninger siden 1999 og har inngående kjennskap til de fleste løsninger fra både kunde og leverandør-siden.